Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Ullensvang

Her får du hjelp med varmepumpe i Ullensvang

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Ullensvang kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Ullensvang

Lauareid Service AS

Strondavegen 2639
5593 SKÅNEVIK

Telefon:

97605432

Helgevold Elektro AS

Skånevikvegen 23
5593 SKÅNEVIK

Telefon:

90285396

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Mange i Ullensvang ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Ullensvang, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Våre sertifiserte forhandlere i Ullensvang vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.