Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Tysnes

Forhandlere av varmepumper i Tysnes

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Tysnes gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Tysnes

Varmepumpe Ekspressen AS

c/o Arild Søgnen - 94146457
5416 Stord

Telefon:

94146457

Tiko AS

Hegglandsveien 21
5680 TYSNES

Telefon:

53432244

Spar strøm med varmepumpe

Mange i Tysnes ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Tysnes krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Hvem kan installere varmepumpe i Tysnes?

Våre sertifiserte forhandlere i Tysnes vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.