Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Samnanger

Våre varmepumpeforhandler i Samnanger

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Samnanger. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Samnanger

Berge Energi AS

Nipedalen 37
5164 LAKSEVÅG

Telefon:

55345555

Alt i Miljøteknikk AS

Hamnevegen 2
5200 OS

Telefon:

90789141

Magnus M Thunestvedt AS avd Energien

Arnadalsflaten 9
5262 ARNATVEIT

Telefon:

48997700

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange som har installert varmepumpe i Samnanger, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Samnanger

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Samnanger, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Samnanger. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.