Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Radøy

Forhandlere av varmepumper i Radøy

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Radøy gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Radøy.

Våre forhandlere i Radøy

Berge Energi AS

Nipedalen 37
5164 LAKSEVÅG

Telefon:

55345555

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

Nordhordland Varmepumper AS

Kvasnesvegen 2
5914 ISDALSTØ

Telefon:

45000060

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Radøy ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Radøy kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Radøy. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.