Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Øygarden

Erfarne varmepumpeforhandlere i Øygarden

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Øygarden gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Øygarden.

Våre forhandlere i Øygarden

Bergen Varmepumpeservice AS

Fjæreidevegen 144
5360 KOLLTVEIT

Telefon:

40019410

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

Berge Energi AS

Nipedalen 37
5164 LAKSEVÅG

Telefon:

55345555

Godt & Varmt AS

Hardangerveien 20
5224 NESTTUN

Telefon:

55200201

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange som har installert varmepumpe i Øygarden, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Kuldegrader og varmepumper

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Øygarden krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Øygarden. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.