Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Osterøy

Erfarne varmepumpeforhandlere i Osterøy

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Osterøy kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Osterøy

Berge Energi AS

Nipedalen 37
5164 LAKSEVÅG

Telefon:

55345555

Alt i Miljøteknikk AS

Hamnevegen 2
5200 OS

Telefon:

90789141

Magnus M Thunestvedt AS avd Energien

Arnadalsflaten 9
5262 ARNATVEIT

Telefon:

48997700

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Osterøy vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Kuldegrader og varmepumper

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Osterøy, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Osterøy som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.