Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Odda

Våre varmepumpeforhandler i Odda

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Odda. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Odda

Lauareid Service AS

Strondavegen 2639
5593 SKÅNEVIK

Telefon:

97605432

Helgevold Elektro AS

Skånevikvegen 23
5593 SKÅNEVIK

Telefon:

90285396

For deg som vil spare penger på strøm

Mange som har installert varmepumpe i Odda, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Odda

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Odda, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Odda som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.