Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Meland

Finn din varmepumpeforhandler i Meland

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Meland kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Meland

Berge Energi AS

Nipedalen 37
5164 LAKSEVÅG

Telefon:

55345555

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

61109130

Nordhordland Varmepumper AS

Kvasnesvegen 2
5914 ISDALSTØ

Telefon:

45000060

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Mange som har installert varmepumpe i Meland, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Meland

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Meland, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvem kan installere varmepumpe i Meland?

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Meland som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.