Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Lindås

Forhandlere av varmepumper i Lindås

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Lindås gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Lindås

Scandic Markiser AS

Telefon:

04990

Berge Energi AS

Telefon:

55345555

Hjelmås VVS AS

Telefon:

56354050

Nordhordland Varmepumper AS

Telefon:

45000060

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange som har installert varmepumpe i Lindås, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Lindås, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvem kan installere varmepumpe i Lindås?

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Lindås som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.