Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Kvam

Våre varmepumpeforhandler i Kvam

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Kvam. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Kvam

Norheimsund Elektro AS

Gamle Dalavegen 88
5600 Norheimsund

Telefon:

56553660

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Kvam ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Kvam, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Våre sertifiserte forhandlere i Kvam vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.