Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Granvin

Finn din varmepumpeforhandler i Granvin

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Granvin. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Granvin

Lauareid Service AS

Strondavegen 2639
5593 SKÅNEVIK

Telefon:

97605432

Hjørnevik Vedlikehald og Service

Storøyni 12
5730 ULVIK

Telefon:

48422127

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Granvin ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Granvin kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Våre sertifiserte forhandlere i Granvin vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.