Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Fusa

Våre varmepumpeforhandler i Fusa

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Fusa gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Fusa

Alt i Miljøteknikk AS

Hamnevegen 2
5200 OS

Telefon:

90789141

Tiko AS

Hegglandsveien 21
5680 TYSNES

Telefon:

53432244

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Fusa ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Fusa har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Våre sertifiserte forhandlere i Fusa vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.