Finn nærmeste forhandler
Det er 5 forhandlere med arbeidsområde i Fitjar

Erfarne varmepumpeforhandlere i Fitjar

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Fitjar gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Fitjar

Helle Elecon AS

Telefon:

53409900

Varmepumpe Ekspressen AS

Telefon:

94146457

Klima og Energi Service AS

Telefon:

53409970

Varmthus Hans Ingvar Romsloe

Telefon:

99008730

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange som har installert varmepumpe i Fitjar, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Fitjar krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Hvem kan installere varmepumpe i Fitjar?

Våre sertifiserte forhandlere i Fitjar vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.