Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Fedje

Erfarne varmepumpeforhandlere i Fedje

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Fedje gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Fedje.

Våre forhandlere i Fedje

Berge Energi AS

Telefon:

55345555

Scandic Markiser AS

Telefon:

04990

Nordhordland Varmepumper AS

Telefon:

45000060

Spar strøm med varmepumpe

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Fedje, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Kuldegrader og varmepumper

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Fedje, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Montering og service på varmepumper i Fedje

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Fedje. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.