Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Etne

Erfarne varmepumpeforhandlere i Etne

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Etne. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Etne

Lauareid Service AS

Strondavegen 2639
5593 SKÅNEVIK

Telefon:

97605432

Varmepumpe Ekspressen AS

c/o Arild Søgnen - 94146457
5416 Stord

Telefon:

94146457

For deg som vil spare penger på strøm

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Etne, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Etne krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Hvem kan installere varmepumpe i Etne?

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Etne. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.