Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Eidfjord

Erfarne varmepumpeforhandlere i Eidfjord

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Eidfjord hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Eidfjord

Vangen Elektriske AS

Brynaskogen 25
5705 VOSS

Telefon:

56523666

Lauareid Service AS

Strondavegen 2639
5593 SKÅNEVIK

Telefon:

97605432

Hjørnevik Vedlikehald og Service

Storøyni 12
5730 ULVIK

Telefon:

48422127

Spar strøm med varmepumpe

Mange i Eidfjord ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Eidfjord, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Eidfjord som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.