Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Bømlo

Erfarne varmepumpeforhandlere i Bømlo

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Bømlo gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Bømlo

Helle Elecon AS

Kyrkjegardsvegen 4
5430 BREMNES

Telefon:

53409900

Varmepumpe Ekspressen AS

c/o Arild Søgnen - 94146457
5416 Stord

Telefon:

94146457

Varmthus Hans Ingvar Romsloe

Hystadveien 55
5416 STORD

Telefon:

99008730

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Bømlo ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Bømlo krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Bømlo. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.