Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Austevoll

Erfarne varmepumpeforhandlere i Austevoll

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Austevoll. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Austevoll

Varmepumpe Ekspressen AS

c/o Arild Søgnen - 94146457
5416 Stord

Telefon:

94146457

Berge Energi AS

Nipedalen 37
5164 LAKSEVÅG

Telefon:

55345555

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Austevoll ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Austevoll

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Austevoll, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Montering og service på varmepumper i Austevoll

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Austevoll. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.