Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Våler (Hedmark)

Erfarne varmepumpeforhandlere i Våler i Hedmark

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Våler i Hedmark kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Våler (Hedmark)

RA's Varme AS

Neset 12
2116 SANDER

Telefon:

98611033

Stange Energi Marked AS

Storgata 43
2335 STANGE

Telefon:

62585000

Lunex Varmesenter

Snekkerbakkvegen 24
2270 FLISA

Telefon:

93045140

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Våler i Hedmark ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Våler i Hedmark har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Våler i Hedmark i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.