Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Trysil

Erfarne varmepumpeforhandlere i Trysil

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Trysil gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Trysil.

Våre forhandlere i Trysil

Norgreen Hvitevare & Kjøleservice

Kirkevegen 7
2423 ØSTBY

Telefon:

915 46 390

Trysil Varmepumpeteknikk AS

Trysilvegen 8075
2430 Jordet

Telefon:

48600860

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange som har installert varmepumpe i Trysil, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Trysil, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvem kan installere varmepumpe i Trysil?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Trysil. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.