Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Stor-Elvdal

Erfarne varmepumpeforhandlere i Stor-Elvdal

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Stor-Elvdal gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Stor-Elvdal.

Våre forhandlere i Stor-Elvdal

Trysil Varmepumpeteknikk AS

Trysilvegen 8075
2430 Jordet

Telefon:

48600860

Stange Energi Marked AS

Storgata 43
2335 STANGE

Telefon:

62585000

For deg som vil spare penger på strøm

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Stor-Elvdal vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Stor-Elvdal

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Stor-Elvdal, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Montering og service på varmepumper i Stor-Elvdal

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Stor-Elvdal i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.