Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Kongsvinger

Erfarne varmepumpeforhandlere i Kongsvinger

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Kongsvinger kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Kongsvinger

Nek AS

Sagvegen 2
2150 ÅRNES

Telefon:

63901010

RA's Varme AS

Neset 12
2116 SANDER

Telefon:

98611033

Lunex Varmesenter

Snekkerbakkvegen 24
2270 FLISA

Telefon:

93045140

Celsius Kulde AS

Dagfinrudvegen 31
2120 SAGSTUA

Telefon:

62971000

Varmepumpe gir lavere strømregning

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Kongsvinger vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumpe på kalde dager

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Kongsvinger, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Kongsvinger som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.