Finn nærmeste forhandler
Det er 7 forhandlere med arbeidsområde i Hamar

Finn din varmepumpeforhandler i Hamar

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Hamar kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Hamar

Elektriker'n Ringsaker AS

Telefon:

94986040

Varmefag Hamar

Telefon:

93947285

Varmepumper Innlandet AS

Telefon:

99223638

Ludvigsens Varmepumper

Telefon:

91512015

Bekkvang Varmepumper AS

Telefon:

92042725

Stange Energi Marked AS

Telefon:

62585000

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange som har installert varmepumpe i Hamar, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Kuldegrader og varmepumper

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Hamar, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Hamar. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.