Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Folldal

Finn din varmepumpeforhandler i Folldal

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Folldal kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Folldal

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

Lund Varmepumpeservice

Solsidevegen 1017
2662 DOVRE

Telefon:

95299197

For deg som vil spare penger på strøm

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Folldal vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Kuldegrader og varmepumper

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Folldal kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvem kan installere varmepumpe i Folldal?

Våre sertifiserte forhandlere i Folldal vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.