Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Engerdal

Våre varmepumpeforhandler i Engerdal

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Engerdal. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Engerdal

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

Norgreen Hvitevare & Kjøleservice

Kirkevegen 7
2423 ØSTBY

Telefon:

915 46 390

Trysil Varmepumpeteknikk AS

Trysilvegen 8075
2430 Jordet

Telefon:

48600860

For deg som vil spare penger på strøm

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Engerdal vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Engerdal kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Engerdal som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.