Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Åsnes

Våre varmepumpeforhandler i Åsnes

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Åsnes gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Åsnes

Bekkvang Varmepumper AS

Magnhild Landheims Veg 31
2340 LØTEN

Telefon:

92042725

RA's Varme AS

Neset 12
2116 SANDER

Telefon:

98611033

Elverum Sikkerhet & Service AS

Storgata 2
2408 ELVERUM

Telefon:

62400580

Lunex Varmesenter

Snekkerbakkvegen 24
2270 FLISA

Telefon:

93045140

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Mange i Åsnes ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Åsnes har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvem kan installere varmepumpe i Åsnes?

Våre sertifiserte forhandlere i Åsnes vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.