Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Åsnes

Våre varmepumpeforhandler i Åsnes

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Åsnes gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Åsnes

RA's Varme AS

Telefon:

98611033

Scandic Markiser AS

Telefon:

04990

Lunex Varmesenter

Telefon:

48300500

Bekkvang Varmepumper AS

Telefon:

92042725

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Mange i Åsnes ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Åsnes har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvem kan installere varmepumpe i Åsnes?

Våre sertifiserte forhandlere i Åsnes vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.