Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Åmot

Erfarne varmepumpeforhandlere i Åmot

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Åmot gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Åmot

Norgreen Hvitevare & Kjøleservice

Kirkevegen 7
2423 ØSTBY

Telefon:

915 46 390

Lunex Varmesenter

Snekkerbakkvegen 24
2270 FLISA

Telefon:

93045140

Trysil Varmepumpeteknikk AS

Trysilvegen 8075
2430 Jordet

Telefon:

48600860

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Åmot, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Åmot har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Åmot i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.