Finn nærmeste forhandler
Det er 5 forhandlere med arbeidsområde i Røyken

Erfarne varmepumpeforhandlere i Røyken

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Røyken. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Røyken

Abicon Elektro AS

Telefon:

32882550

BK Varmeteknikk AS

Telefon:

90544048

Oslo Varmepumpe AS

Telefon:

22280450

Drøbak Elektriske AS

Telefon:

64931164

Selebø Montasje AS

Telefon:

33776336

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Røyken ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Røyken

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Røyken krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Hvem kan installere varmepumpe i Røyken?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Røyken i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.