Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Øvre Eiker

Finn din varmepumpeforhandler i Øvre Eiker

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Øvre Eiker gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Øvre Eiker

Varmepumpemannen AS

Sandsværveien 114
3616 KONGSBERG

Abicon Elektro AS

Kobbervikdalen 119
3036 DRAMMEN

Telefon:

32882550

BK Varmeteknikk AS

Travbaneveien 5
3300 HOKKSUND

Telefon:

90544048

Eiker Markiser AS

Havnehagan 4
3322 FISKUM

Telefon:

31001020

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Øvre Eiker ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Øvre Eiker

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Øvre Eiker krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Øvre Eiker. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.