Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Nore Og Uvdal

Her får du hjelp med varmepumpe i Nore Og Uvdal

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Nore Og Uvdal gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Nore Og Uvdal

Varmepumpemannen AS

Sandsværveien 114
3616 KONGSBERG

Varmepumpe gir lavere strømregning

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Nore Og Uvdal, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Nore Og Uvdal

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Nore Og Uvdal krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Montering og service på varmepumper i Nore Og Uvdal

Våre sertifiserte forhandlere i Nore Og Uvdal vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.