Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Nes (Buskerud)

Finn din varmepumpeforhandler i Nes i Buskerud

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Nes i Buskerud hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Nes (Buskerud)

Flatmo Inneklima AS avd. Minnesund

Minne Industriområde 36
2092 MINNESUND

Telefon:

63952078

Gol Kjøl og Frys AS

Sentrumsvegen 18
3550 GOL

Telefon:

32076050

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Nes i Buskerud ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Nes i Buskerud, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Våre sertifiserte forhandlere i Nes i Buskerud vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.