Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Nedre Eiker

Finn din varmepumpeforhandler i Nedre Eiker

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Nedre Eiker gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Nedre Eiker

BK Varmeteknikk AS

Travbaneveien 5
3300 HOKKSUND

Telefon:

90544048

Varmepumpemannen AS

Sandsværveien 114
3616 KONGSBERG

Abicon Elektro AS

Kobbervikdalen 119
3036 DRAMMEN

Telefon:

32882550

Eiker Markiser AS

Havnehagan 4
3322 FISKUM

Telefon:

31001020

Varmepumpe gir lavere strømregning

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Nedre Eiker vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Nedre Eiker, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvem kan installere varmepumpe i Nedre Eiker?

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Nedre Eiker som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.