Bestill gratis befaring fra Varmepumpemannen AS

Når du kjøper varmepumpe er det flere faktorer å ta høyde for før du velger modell. Valg av varmepumpe avhenger blant annet av boligareal som skal varmes opp, hvor godt boligen er isolert, og – ikke minst – hvor i landet du bor.

Nettopp derfor er det viktig å handle varmepumpe fra de som kjenner lokalområdet best og som har mulighet til å komme på en gratis og uforpliktende befaring til deg. Da er du helt sikker på at du får den beste varmepumpen til ditt behov – det kan spare deg for mye.

Bestiller du gratis befaring fra Varmepumpemannen vet du at du får en rutinert, hjelpende hånd til å få varmepumpe i hus. Selv om de holder til i Kongsberg, monterer de og gir service på varmepumper i store deler av Østlandet.

Anbefaler Toshibas toppmodell

Daiseikai 9 er ikke bare Toshibas toppmodell, det er også en bestselger hos Varmepumpemannen. De vet at klimaet på Østlandet er variert, og at innlandskulda er røff og krever en skikkelig varmepumpe som leverer uansett vær. Derfor er toppmodellens ytelse noe som verdsettes og anbefales:

Vi anbefaler ofte Daiseikai 9 til våre kunder. Da får du Toshibas høyeste varmeeffekt og energiklasse pakket inn i en kompakt og stillegående pumpe – Thomas Bratteng i Varmepumpemannen.

Varmepumpene fra Toshiba blir felttestet og tilpasset norske forhold og forbrukere. Det gir en ekstra trygghet å vite at produsenten tar steget ut i nordisk klima når varmepumpene utvikles.

Daiseikai 9 får du fra kr 20 990,- ekskl. montasje.

toshiba-wifi-styring-varmepumpe2.png

Spar strøm med en smart varmepumpe

Med en Toshiba varmepumpe får du

  • Senket dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %
  • En jevnere og mer behagelig innetemperatur - kjøling på sommeren, varme på vinteren
  • WiFi-styring via app med Toshiba WiFi tilleggsmodul
  • En pumpe utviket for norske forhold
  • Smarte funksjoner som kommer godt med i hverdagen

Vil du ha gratis befaring?

Varmepumpemannen er en dyktig og erfaren autorisert forhandler. Legg igjen dine kontaktopplysninger, så de kontakt for en uforpliktende prat og gratis befaring.

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Slik får du varmepumpe i hus

Bli kontaktet for en uforpliktende prat eller avtal tidspunkt for befaring

Få ekspertveiledning på hva som passer deg og din bolig

Varmepumpen monteres av autorisert forhandler