Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Valle

Her får du hjelp med varmepumpe i Valle

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Valle hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Valle

Olto Varmepumpeservice AS

Vikelandbrugsvei 1
4708 Vennesla

Telefon:

90948157

Varmepumpe Sør AS avd. Arendal

Erik Munksvei 38
4823 Nedenes

Telefon:

92801770

Best Varmepumpe as

Myrene veien 26
4847 ARENDAL

Telefon:

47270622

Billes Varmepumper AS

Vardevegen Nord 5a
4700 Vennesla

Telefon:

41408840

Varmepumpe gir lavere strømregning

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Valle vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumpe på kalde dager

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Valle, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Valle. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.