Finn nærmeste forhandler
Det er 7 forhandlere med arbeidsområde i Grimstad

Her får du hjelp med varmepumpe i Grimstad

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Grimstad. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Grimstad

Varmepumpe Sør AS avd. Arendal

Telefon:

92801770

Husvarme AS

Telefon:

Total Service AS

Telefon:

37024730

Best Varmepumpe as

Telefon:

47270622

OneCo Sør AS

Telefon:

91009100

Agder Elektro AS

Telefon:

92894024

Billes Varmepumper AS

Telefon:

41408840

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Grimstad vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Grimstad krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Hvem kan installere varmepumpe i Grimstad?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Grimstad i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.