Finn nærmeste forhandler
Det er 5 forhandlere med arbeidsområde i Gjerstad

Erfarne varmepumpeforhandlere i Gjerstad

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Gjerstad gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Gjerstad.

Våre forhandlere i Gjerstad

Varmepumpe Sør AS avd. Arendal

Telefon:

92801770

TLV Varmepumper AS

Telefon:

45638613

Total Service AS

Telefon:

37024730

Best Varmepumpe as

Telefon:

47270622

Agder Elektro AS

Telefon:

92894024

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Gjerstad ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Gjerstad, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Gjerstad. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.