Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Evje Og Hornnes

Erfarne varmepumpeforhandlere i Evje Og Hornnes

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Evje Og Hornnes kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Evje Og Hornnes

Varmepumpe Sør AS avd. Arendal

Erik Munksvei 38
4823 Nedenes

Telefon:

92801770

Best Varmepumpe as

Myrene veien 26
4847 ARENDAL

Telefon:

47270622

Billes Varmepumper AS

Vardevegen Nord 5a
4700 Vennesla

Telefon:

41408840

Pedersen Klimakomfort AS

Kløverveien 11
4645 NODELAND

Telefon:

90080805

For deg som vil spare penger på strøm

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Evje Og Hornnes, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Kuldegrader og varmepumper

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Evje Og Hornnes, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Montering og service på varmepumper i Evje Og Hornnes

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Evje Og Hornnes. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.