Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Bykle

Erfarne varmepumpeforhandlere i Bykle

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Bykle. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Bykle

Olto Varmepumpeservice AS

Vikelandbrugsvei 1
4708 Vennesla

Telefon:

90948157

Best Varmepumpe as

Myrene veien 26
4847 ARENDAL

Telefon:

47270622

Billes Varmepumper AS

Vardevegen Nord 5a
4700 Vennesla

Telefon:

41408840

Varmepumpe gir lavere strømregning

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Bykle vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Bykle kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvem kan installere varmepumpe i Bykle?

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Bykle. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.