Finn nærmeste forhandler
Det er 8 forhandlere med arbeidsområde i Birkenes

Erfarne varmepumpeforhandlere i Birkenes

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Birkenes kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Birkenes

Varmepumpe Sør AS avd. Arendal

Telefon:

92801770

Olto Varmepumpeservice AS

Telefon:

90948157

Husvarme AS

Telefon:

Best Varmepumpe as

Telefon:

47270622

Agder Elektro AS

Telefon:

92894024

Billes Varmepumper AS

Telefon:

41408840

D.K. Karlsen AS

Telefon:

90934496

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Birkenes ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Birkenes, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Montering og service på varmepumper i Birkenes

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Birkenes som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.