Finn nærmeste forhandler
Det er 6 forhandlere med arbeidsområde i Arendal

Finn din varmepumpeforhandler i Arendal

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Arendal. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Arendal

Varmepumpe Sør AS avd. Arendal

Telefon:

92801770

TLV Varmepumper AS

Telefon:

45638613

Best Varmepumpe as

Telefon:

47270622

Total Service AS

Telefon:

37024730

OneCo Sør AS

Telefon:

91009100

Agder Elektro AS

Telefon:

92894024

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Mange i Arendal ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Arendal, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Montering og service på varmepumper i Arendal

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Arendal. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.