Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Ski

Erfarne varmepumpeforhandlere i Ski

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Ski kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Ski

Evendo Teknikk AS

Skogmorabben 9
2053 Jessheim

Telefon:

48403830

Steinsenteret Ski AS

Industriveien 8
1400 SKI

Telefon:

64850030

Drøbak Elektriske AS

Holterveien 4D
1448 Drøbak

Telefon:

64931164

Follo Varmepumpe Teknikk AS

Vevelstadveien 111
1404 Siggerud

Telefon:

95302510

Varmepumpe gir lavere strømregning

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Ski, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumpe på kalde dager

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Ski har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Ski som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.