Nek AS – din lokale forhandler

Når du kjøper varmepumpe er det flere faktorer å ta høyde for før du velger modell. Valg av varmepumpe avhenger blant annet av boligareal som skal varmes opp, hvor godt boligen er isolert, og – ikke minst – hvor i landet du bor.

Nettopp derfor er det viktig å handle varmepumpe fra de som kjenner lokalområdet best og som har mulighet til å komme på en gratis og uforpliktende befaring til deg. Da er du helt sikker på at du får den beste varmepumpen til ditt behov – det kan spare deg for mye.

Nek AS er en av landets største varmepumpeforhandlere. Bestiller du en gratis befaring fra Nek AS vet du at du får en rutinert, hjelpende hånd til å få varmepumpe i hus. Nek AS holder til i egne lokaler på Årnes i Nes kommune, men monterer og leverer service på varmepumper i hele Akershus, Oslo og Hedmark.

Anbefaler Toshibas toppmodell

Toshiba Daiseikai 9 er desidert den varmepumpen Nekas selger mest av og anbefaler av vårt utvalg luft-luft-varmepumper for bolig. De vet at kulda på Romerike og på innlandet krever en rå varmepumpe som alltid kan levere. Derfor er toppmodellens fabrikkgaranterte drift ned til -30 °C en verdsatt trygghet man fort blir glad i vinterstid.

Det som er bra med Toshiba varmepumper er at de blir felttestet og tilpasset norske forhold. Da vet man at man får en varmepumpe som virkelig fikser et variert og tøft klima – Nek as.

Med Toshiba Daiseikai 9 får du vår høyeste varmeeffekt, stillegående drift, den beste energiklassen og en årsvarmefaktor på opptil 5,3 – det vil si at den, gjennom et helt år, avgir 5,3 ganger så mye energi som den bruker.

Toppmodellen Daiseikai 9 får du fra kr 20 990,- ekskl. montasje.

toshiba-wifi-styring-varmepumpe2.png

Spar strøm med en smart varmepumpe

Med en Toshiba varmepumpe får du

  • Senket dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %
  • En jevnere og mer behagelig innetemperatur - kjøling på sommeren, varme på vinteren
  • WiFi-styring via app med Toshiba WiFi tilleggsmodul
  • En pumpe utviket for norske forhold
  • Smarte funksjoner som kommer godt med i hverdagen

Vil du ha gratis befaring?

Nek AS er en dyktig og erfaren autorisert forhandler. Legg igjen dine kontaktopplysninger, så de kontakt for en uforpliktende prat og gratis befaring.

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Slik får du varmepumpe i hus

Bli kontaktet for en uforpliktende prat eller avtal tidspunkt for befaring

Få ekspertveiledning på hva som passer deg og din bolig

Varmepumpen monteres av autorisert forhandler