Toshiba lanserer ny multisplitt

Toshiba Multisplitt lanseres nå med nytt kuldemedium. Det gir deg mer miljøvennlige varmepumper, konkurransedyktige priser og nye innedeler.

De populære modellene Shorai og Mirai er nå tilgjengelige i multisplittsystemer. I tillegg er vår kjente gulvmodell fortsatt en del av vårt sortiment, men nå også den med et mer miljøvennlig kuldemedium. Det gjør at vi nå kan tilby multisplittsystemer fra kun kr 34 990,- inkl.standard montasje. Så nå får du en enda mer miljøvennlig varmepumpe til en hyggelig pris!

Det er kuldemediumet som gjør at varmepumpen kan hente energi rundt oss. Lær mer om hvordan en varmepumpe fungerer.

Dekker store energibehov

Toshiba Multisplitt er en kraftig varmepumpe med to innedeler som dekker store energibehov. Oppvarming med to innedeler gir jevnere fordeling av varmen i en større del av boligen og over flere plan. Innedelene styres individuelt, både ved oppvarming og kjøling. Varmepumpens utedel kan kombineres med flere ulike innedeler.

Datablad

To innedeler

Toshiba Multisplitt Shorai

Veil. pris 32 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Svært energieffektiv. Enkel å montere. Dekker store energibehov. Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,33 – denne varmepumpen, med multisplitt-løsning og to eller flere separate innedeler, sikrer jevn fordeling av varmen.

Datablad

To innedeler

Toshiba Multisplitt Gulvmodell

Veil. pris 37 990,-

Varmeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Svært energieffektiv. Enkel å montere. Dekker store energibehov. Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,4 – en varmepumpe med multisplitt-løsning og to eller flere Gulvmodell-innedeler sikrer optimal fordeling av varmen.

Datablad

To innedeler

Toshiba Multisplitt Mirai

Veil. pris 25 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Svært energieffektiv. Enkel å montere. Dekker store energibehov. Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,33 – denne varmepumpen er en multisplitt-bestselger med to eller flere separate innedeler som sikrer jevn fordeling av varmen.