Black Friday

Black Friday 2018

Vi kickstarter Black Friday med kr 2000,- i rabatt på toppmodellen Daiseikai 9 25 allerede nå! Tilbudet varer frem til og med selve fredagen 23. november så langt lageret rekker.

Suverent best i klassen

Daiseikai 9 25 er toppmodellen fra Toshiba med energiklasse A+++ og en SCOP opp til hele 5,3. Det betyr at du kan gange opp varmen du får med 5,3 i forhold til brukt strøm gjennom et helt år. Det er vår beste årsvarmefaktor på markedet! 

Garantert drift helt ned til -30 °C

Daiseikai 9 25 er en del av Toshibas Nordic Design-serie som betyr at varmepumpen er spesialutviklet for høy varmeeffekt og optimal besparelse i kaldt klima. Daiseikai 9 25 har den beste fabrikkgaranterte driften, helt ned til -30 °C.

Peisfunksjon

Vår peisfunksjon sørger for at du enkelt kan ta i bruk pumpen i kombinasjon med ditt ildsted. En kontinuerlig luftstrøm sprer varme fra peisen eller andre varmekilder, og gir et deilig inneklima på selv de kaldeste dagene.

Les mer om Daiseikai 9

Reserver en Daiseikai 9 25!

Fill out my online form.

Hvorfor Black Friday?

Det er mange myter og historier om fenomenet Black Friday. En av de mest kjente mytene er at børskrakket i USA tilbake i 1869 er grunnen til at vi kaller det Black Friday. Den virkelige historien bak Black Friday er at politiet i Philadelphia brukte denne termen om kaoset som oppstod med alle menneskene som var ute på shopping dagen etter Thanksgiving på 1950-tallet. Ikke bare måtte politiet jobbe, men de måtte jobbe ekstra mye for å håndtere alle menneskene. Derfor omtalte politiet denne dagen som: «it was a Black Friday».

I dag er Black Friday utviklet seg til å bli en av verdens største shoppingdager, med tilbud både i butikk og på nett. Mange benytter dagen til å gjøre en god deal og starter julehandelen med innkjøp til lave priser.