Black Friday

Black Friday er over for denne gang.

Sjekk ut våre varmepumper eller kontakt din lokale forhandler for en gratis befaring.

Black Friday – hvorfor det?

Det er mange myter og historier om det amerikanske handelsfenomenet Black Friday. Historien bak Black Friday har rot i at politiet i USA brukte begrepet om kaoset som oppstod med alle menneskene som var ute på shopping dagen etter Thanksgiving på 1950-tallet. Å håndtere alle menneskene betød ekstra innsats fra offentlige myndigheter. Derfor omtalte politiet denne dagen som: «it was a Black Friday».

I dag er Black Friday utviklet seg til å bli en av verdens største shoppingdager, med tilbud både i butikk og på nett. Mange benytter dagen til å gjøre en god deal og starter julehandelen med innkjøp til lave priser.

Grønnere fredag med tilbud på varmepumpe

Fenomenet Black Friday kritiseres ofte for å være et symbol på et samfunn hvor det er lettere å kjøpe nytt enn å gjenbruke gammelt. Som et motsvar har etter hvert gjenbruksdager som Grønn Fredag gradvis blomstret opp som et miljøvennlig alternativ til den travle shoppingdagen.

Selv om det sjeldent gir mening å gjenbruke en velbrukt varmepumpe, så sparer du likevel miljøet ved å kjøpe en varmepumpe som bruker gratis energi i luften utendørs til å varme opp ditt hjem. Kanskje lønner det seg til og med å skifte ut den gamle varmepumpen som ikke presterer så bra som den pleide?

Ved å investere i en varmepumpe gjør du noe bra for miljøet og bidrar kanskje til å gi Black Friday en grønnere nyanse?